KAŽU DA TO INAČE NE RADI: Prezgodna djevojka reprezentativca Hrvatske u nogometu podijelila sliku iz kreveta... (FOTO)

Adriana se već pokazala kao vatrena navijačica "Vatrenih" na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a Instagram joj je pun fantastičnih fotografija

  • Sex i grad

  • 01. Mar. 2020  01. Mar. 2020

  • 1

Osim što mu dobro ide na nogometnom terenu, hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car dosta dobro igra i izvan nogometnog travnjaka.

Njegova djevojka je prezgodna Adriana Đurđević, diplomirana pravnica iz Dubrovnika koja trenutno slovi za jednu od najzgodnijih partnerica kada su u pitanju hrvatski reprezentativci.

Adriana se već pokazala kao vatrena navijačica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a Instagram joj je pun fantastičnih fotografija. Poznata je po svom stilu odjevanja, ali ponekad stavi i pokoju vruću fotku kojom zagolica maštu muškom dijelu publike.

Na primjer, ova njena fotografija iz kreveta kojom je poželjela svima laku noć:

Kao što smo rekli, Instagram ove cure gori. bacite pogled:

Baš prezgodna.

(Sportski.ne)            

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...