DODIK I VUČIĆ ĆE SVU KOSU POČUPATI: S Kosova iznenada stigla čestitka građanima Bosne i Hercegovine za Dan nezavisnosti…

Dodikovi mediji pokušavaju je diskreditirati na svaki mogući način objavljujući razne nebuloze

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2020  02. Mar. 2020

  • 13

Vlora Citaku, ambasadorica Kosova u SAD-u čestitala je Dan nezavisnosti BiH na svom Twitter profilu.

Nakon njezine čestitke upućene građanima BiH za Dana državnosti, Dodikovi mediji pokušavaju je diskreditirati na svaki način, objavljujući razne nebuloze.

Njezina objava na Twitteru naišla je na brojne komentare poput onog: "Hvala prijateljskom Albanskom narodu koji je ustao za svoju slobodu i svoju državu protiv zajedničkog neprijatelja srpskog fašizma i četništva", napisao je Hamdija Kandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...