TRIKOVI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako u svega nekoliko klikova očistiti povijest pretraživanja popularnog internet browsera…

Ne želite sačuvati sve svoje pretrage, web odredišta koja ste posjetili, podatke za logiranje i druge sadržaje koje Mozillin Firefox pohranjuje? Evo rješenja...

  • HiTec

  • 02. Mar. 2020  

  • 0

Evo kako ručno očistiti povijest pretraživanja u Firefoxu

Otvorite Firefox.

Kliknite na sličicu Library u gornjem desnom kutu. Izgleda kao skupina knjiga poslaganih jedna uz drugu, od kojih jedna pada.

U izborniku koji će se pojaviti kliknite History.

Kliknite Clear Recent History pri vrhu idućeg izbornika.

Otvorit će se skočni prozor. Kliknite na padajući izbornik uz Time range to clear i odaberite opciju koja vam odgovara. Last Hour će počistiti sve prikupljeno unazad sat vremena, Everything sve prikupljeno otkad ste instalirali browser...

Provjerite je li označena kućica uz Browsing & Download History. Možete označiti i druge kućice ako želite.

Kliknite plavo dugme Clear Now u donjem desnom kutu.

Kako čistiti Firefox redovno i automatski

Otvorite Firefox.

Kliknite na sličicu Library u gornjem desnom kutu. Izgleda kao skupina knjiga poslaganih jedna uz drugu, od kojih jedna pada.

Kliknite Preferences.

U izborniku odaberite karticu Privacy & Security. Naći ćete ju na lijevoj strani.

Skrolajte do kategorije History i otvorite padajući izbornik uz Firefox will.

Odaberite Use custom settings for history.

Pojavit će se popis opcija. Označite kućicu uz Clear history when Firefox closes. Možete i odznačiti kućice uz Remember browsing and download history i Remember search and form history, kao i označiti onu uz Always use private browsing mode kako bi onemogućili pohranu podataka.

Kliknite dugme Settings… uz Clear history when Firefox closes.

Odaberite što sve želite počistiti.

Kliknite OK kako bi izašli i spremili promjene. Povijest pretraživanja bit će počišćena svaki put kad zatvorite Firefox.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...