KRALJICA STILA: Kate Middleton u chic haljini potvrdila povratak kroja koji naglašava bokove

U posljednjih nekoliko mjeseci u modu su se vratili neki modni trendovi kojima se mnogi nisu veselili.

  • Show

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

Jastučići u ramenima i napuhani rukavi neki su od boljih primjera takvih trendova, a sigurni smo da je i trend čiji je povratak sada potvrdila Kate Middleton mnogima na crnoj listi.

Vojvotkinja je za službenu posjetu Dublinu sa suprugom princom Williamom složila outfit u raznim nijansama zelene boje, jednog od nacionalnih simbola Irske, a i princ je stavio zelenu kravatu.

alt

Kate je iz zrakoplova izašla u elegantnom tamnozelenom strukiranom kaputu uz koji je obula salonke u istoj nijansi zelene i nosila jarkozelenu torbicu, a ispod kojeg se nazirala šarena midi haljina u različitim nijansama zelene.

alt

Kada je skinula kaput, Kate je otkrila i da se radi o haljini mnogima omraženog peplum kroja, koji naglašava bokove i koji je ove godine osvojio još neke slavne dame.

alt

Glumica Margot Robbie se na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA, na kojoj je bila i vojvotkinja Kate, pojavila u elegantnoj crnoj haljini peplum kroja dok je njezina kolegica Saoirse Ronan za Oscare svoju jednostavnu haljinu s BAFTA-e prekrojila u upečatljiv model s velikim peplum volanom u struku.

alt

alt

A da su bokovi ove godine u modnom fokusu potvrdila je i Sonja Kovač svojim otkačenim hlačama za Tjedan mode u Parizu.

  (Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...