TRI BOSANCA U MADRIDU: Tarik Filipović se pohvalio fotografijom iz restorana nakon El Clasica, pogledajte s kim je proslavio pobjedu Reala…

Poznata lica u Madridu...

  • Estrada

  • 04. Mar. 2020  04. Mar. 2020

  • 0

U Madridu su se Tarik i Arman družili i večerali s hrvatskim nogometašima Lukom Modrićem, Šimom Vrsaljkom, trenerom hrvatske reprezentacije Zlatkom Dalićem i pomoćnim trenerom Ivicom Olićem, a s njima je bio i Tarikov prijatelj Haris Dubica, producent i redatelj glazbenih spotova.

"Divni dani sa sinom u Madridu...naš prvi “El Clasico”, sjajna utakmica, sve madridske čari “kušane” u četiri dana...i divno druženje s istom takvom ekipom...taktika za EP razrađena do detalja, znamo i par u finalu", napisao je Tarik ispod fotografije na Facebooku, a na druženje se osvrnuo i Dubica na svom Instagramu.

Izvor: Instagram

"Lijepo druženje sa @LUKAMODRIC10 u Madridu, nisam još uspješnijeg, a skromnijeg čovjeka upoznao. Toliko je opušten da sam imao osjećaj da se družim s nekim školskim prijateljem kojeg nisam odavno vidio, a ne sa najuspješnijim igračem svih vremena s naših prostora. S obzirom na to da sam veliki navijač Reala, morao sam mu se zahvaliti za sve lijepe uspomene koje mi je podario igrajući za moj omiljeni klub. Pobijedio je četiri Lige Šampiona, a na dva finala sam bio prisutan. Sve u svemu opet se potvrdila moja teorija da su jako uspješni ljudi jako opušteni. Svjesni su sebe. I ne prave se da su nešto što nisu. Rekao mi je Luka da još nikada nije više dresova potpisao u restoranu, naravno iskoristio sam priliku da uvećam svoju kolekciju i s njegovim potpisanom dresom, a i prijatelje sam morao ispoštovati. Sve mi je to omogućio tetak čika @tarikfilipovicofficial, ali u sljedećem postu malo više o njemu", napisao je Dubica ispod fotografije na kojoj pozira s Modrićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...