ŠTA SE DOGAĐA U BARCELONI: Jedan od najboljih igrača katalonskog diva najavio suigračima da odlazi…

Gubitkom sva tri boda u El Clasicu nastavljena je kriza u Barceloni

  • Sport

  • 04. Mar. 2020  

  • 0

Jedan od onih koji su nezadovoljni stanjem u klubu je i golman Marc Andre ter Stegen.

Jedan od najboljih igrača kluba rekao je suigračima, otkriva katalonska TV3, da možda sljedeće sezone neće biti dio Barcelonine momčadi. Njemački golman navodno je razočaran nedostatkom treninga i ozbiljnosti na njima. 

Ter Stegen je u Barceloni od 2014. godine, kada ga je katalonski klub doveo iz Borussije Mönchengladbach za 12 miliona eura. Na Camp Nouu je postao jedan od najboljih golmana svijeta i osvojio četiri Primere, četiri Kupa kralja i po jednu Ligu prvaka, europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Isti izvor navodi da dio tima smatra kako je Barcelona preveliki zalogaj za novog trenera Setiena te da je upravo trener najveći krivac za poraz u El Clasicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...