EKSKLUZIVNO; "SLOBODNA BOSNA" U POSJEDU SNIMKA: Pogledajte kako su tri maskirana lica razbijali i Molotovljevim koktelima palili kladionice u Gornjem Vakufu (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona uhapsili su tri osobe iz Travnika. Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su noćas u Gornjem Vakufu bacili molotovljeve koktele na sedam sportskih kladionica.

  • Hronika

  • 06. Mar. 2020  06. Mar. 2020

  • 2

Slučaj je jutros oko 2:40 sati prijavljen Policijskoj stanici Gornji Vakuf – Uskoplje

– Istraga traje pa ne možemo davati više detalja, osim da se i dalje poduzimaju intenzivne mjere na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalasku počinitelja – kazao je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona (SBK) Hasan Hodžić.

alt

alt

Posjećamo, nepoznate osobe su u noći sa četvrtka na petak bacile zapaljive naprave – molotovljeve koktele u sedam kladionica, četiri “Sportplus” i tri “Sportplus Win”, te počinile veliku materijalnu štetu.

Slučaj je jutros oko 2:40 sati prijavljen Policijskoj stanici Gornji Vakuf – Uskoplje.

alt

"Slobodna Bosna" došla je u posjed snimka sa nadzorne kamere u jednoj od kladionica u Gornjem Vakufu - Uskoplju. Na snimku se vide tri maskirane osobe koje razbijaju staklo, a zatim ubacuju i zapaljeni Molotovljev koktel.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...