POKAZALA SAVRŠENO TIJELO: Milica Pavlović zapalila Instagram BEZOBRAZNO PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA (FOTO)

Atraktivna pjevačica Milica Pavlović raspametila je pratioce na Instagramu svojim novim golišavom fotografijom, te je odmah uslijedilo brdo pohvalnih komentara.

  • Estrada

  • 06. Mar. 2020  06. Mar. 2020

  • 2

Milica važi za jednu od najzgodnijih i najljepših pjevačica na domaćoj javnoj sceni, te njenim oblinama mnogi ne mogu da odole. Ona često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvene mreže, te ubrzo uslijedi prava lavina komentara, a tako se desilo i ovoga puta: ” Goriš”, ” Koliko si bezobrazna”, “Opasna”…

Ispod fotografije je Pavlovićeva napisala: “Vrati me nazad”, te je očigledno poželjela sunce, plažu, ali i odmor.

   Pogledajte ovu objavu na Instagramu.  

Take me back #statusquo

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica) Ožu 6, 2020 u 3:19 PST

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...