TEŽAK UDARAC ZA VOŽDA IZ LAKTAŠA: Šarović, Stanivuković i Vukanović podigli Hercegovinu na noge, pogledajte kakve su poruke poslali Dodiku, Mićiću i Petroviću… (VIDEO)

Sa SNSD-om i Miloradom Dodikom nema nikakvog kompromisa, poručio je u Bileći na skupu opozicije “Buđenje Srpske”, Mirko Šarović, predsjednik SDS-a

  • Politika

  • 07. Mar. 2020  07. Mar. 2020

  • 16

“Sa njim nećemo ni u Bijeljini po svaku cijenu. Bolje časno da izgubimo nego sa njim da pravimo nečasan sporazum. Ove godine proslavljamo 30 godina Srpske demokratske stranke, stranke koja je jedina starija od Republike Srpske i uvjeren sam da ćemo u ovoj godini kada budemo proslavljali ovaj dan, za mjesec, dva iza toga  proslaviti i veliku pobjedu Srpske demokratske stranke. Ja sam uvjeren da je ovo pravo vrijeme za Srpsku demokratsku stranku i naše koalicione partnere”, rekao je Šarović. Ključna stvar zbog koje smo propali je izdaja, rekao je poslanik SDS-a Nebojša Vukanović i najavio obračun sa izdajnicima.

Neka dobro zna Mićo Mićić, Bogom ti se kunem Mićo Mićiću i Obrene Petroviću, nećete dovijeka. Kad se promijeni situacija prije ćemo pretresti vas nego Dodika i ove, jer je vaše zlo mnogo veće.

Mićo Mićić je 15 godina načelnik, da je sreće rekao bi dva sam mandata dobio od SDS-a da budem ministar, SDS mi je dao 15 godina da budem načelnik, ucijenio me je Dodik, u strahu sam, povuću se kao čovjek, neka dođe neko mlađi, a ne da izda i preda za dvije godine”, rekao je Vukanović.

Da bi ova zemlja krenula naprijed potreban je moralni preporod, poručio je poslanik PDP-a Draško Stanivuković.

“U ovoj zemlji ima novca, ima svega, samo joj trebaju oni ljudi koji će sve to što imamo jednako raspodijeliti na svakog od nas. To je preporod ove zemlje. Ja vjerujem u te poštene ljude, ja znam da sam taj pošten čovjek, ja znam da su ti pošteni ovdje koji su došli sa mnom, zato sam s njima. Ja znam da su među vama ti pošteni.

Hajde da i u Bileći i u svakom mjestu pronađemo te najpoštenije. Pametnih imamo, ali nam treba taj moral, ta moralna obnova, to poštenje”, poručio je Stanivuković.

“Ovo treba da bude zemlja u kojoj smo svi ravnopravni, ali sve dok imamo ovakav javni servis i RTRS ravnopravni svi ne možemo da budemo. Zato RTRS treba da mijenjamo, da RTRS bude televizija svih nas, a ne televizija samo jedne političke partije i jednog čovjeka.

Treba nam Centralna izborna komisija koja će da radi onako kao što vi glasate, a ne da radi onako kako neki žele da broje i zato i Centralnu izbornu komisiju treba da mijenjamo”, rekao je bivši predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

Govedarica je istakao da je prijeko potrebna i vladavina prava i pravna država. On je zatražio da Zoran Tegeltija podnese ostavku jer je Savjet ministara formiran na prevari te da se formira novi Savjet ministara.

I dok nosioci vlasti misle samo na svoje interese narod teško živi, poručio je poslanik PDP-a Ljubiša Krunić.

“Ono što sam saznao, što je poražavajuće, to je da su 464 borca u Bileći na birou rada, a da su od toga 300 boraca prve i druge kategorije u totalnom siromaštvu. To je katastrofa od Milorada Dodika i njegovih koalicionih partnera koji sada vode Republiku Srpsku i naravno da im ubuduće ne smijemo dozvoliti da to rade”, rekao je poslanik PDP-a Ljubiša Krunić.

Demokratiju je danas zamijenilo jednoumlje i tiranija, moral je zamijenio nemoral, istaknuto je na skupu u Bileći. Tome se mora stati u kraj. Došlo je vrijeme za buđenje Srpske, želimo da Republike Srpska izađe iz mraka, poručeno je sa skupa opozicije.

(SB / BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...