VRUĆE USRED ZIME: Zgodna milijarderka novim fotkama raspametila fanove na Instagramu, ovo nisu očekivali...

Manekenka često putuje po svijetu, a destinacije koje bira uglavnom su južniji, topli i egzotični krajevi. Sada je okrenula ploču pa odmara na svježem zraku u planinama

  • Show

  • 07. Mar. 2020  

  • 0

Influencerica i model Demi Rose (24) na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje golišave fotografije. Nerijetko dijeli fotografije s plaže te izbjegava zimu odlaskom u toplije krajeve. Međutim, sada je okrenula ploču i otišla se opustiti u planine.

Demi je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju kako pozira uz planine i snijeg. Međutim, hladnoća ju nije spriječila da u prvi plan stavi svoj duboki dekolte. 

Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...