BORENOVIĆ I STANIVUKOVIĆ ZAKUCALI LAKTAŠENKA U ISTOČNOM SARAJEVU : "Dodika u Sarajevu niko u suštini ne ferma, pokazuje da je potpuno nemoćan..."

"Jedino oružje sa kojim opozicija ide u političku borbu je narod", rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović na sinoć održanoj tribini u Istočnom Sarajevu

  • Politika

  • 08. Mar. 2020  

  • 2

"Gledajući vas večeras, znam – vas ne može niko da kupi. Vi hoćete da idete Republikom Srpskom uzdignuta čela, ponosni i slobodni. I zato je važno da date podršku ovim mladim ljudima na putu pobjede, da najbolje u Republici Srpskoj stavimo u funkciju razvoja", rekao je Borenović.

Počasni predsjednik PDP Mladen Ivanić rekao da čvrsto stoji iza PDP-ovih poslanika i onoga što rade:

"Vrlo su iskreni i tu nema ni najmanje političke kalkulacije. Ono što je posebno značajno jeste njihova hrabrost. Nemaju problema da sa naizgled najmoćnijim čovjekom Republike Srpske uđu u politički sukob, jer on osim galame njima ništa ne može. Nema nijednog argumenta, nijedne činjenice“.

On je rekao da ono što član Predsjedništva BiH Milorad Dodik radi u Sarajevu pokazuje da je on nemoćan čovjek:

"Njega niko u suštini ne ferma. Nažalost, to nije dobro za Republiku Srpsku, jer i Sarajevo i stranci su zauzeli politiku - pusti ga da priča, a za šest mjeseci će sve prihvatiti".

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić je poručila da porez koji plaćamo državi ne smije da završi u džepovima političara.

"Naša politika je da svako plati porez bez izuzetka i oni koji su sad povlašteni. Ali isto tako da kada mi svi platimo porez da ne mogu političari na vlasti da dođu pa uzmu koliko im treba, pa nema za narod. Tome treba reći dosta. I jednog dana, a taj dan će doći, ja ću to dočekati, kad mi budemo vlast nećemo mi uzimati koliko nama treba, nego ćemo raditi za svoju zemlju i reći stop podjelama", kazala je Trivićeva.

"Borićemo se za pravednu državu u kojoj će se vrednovati red i zakon", rekao je narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković i poručio da svi moramo dati najbolje od sebe za bolju RS.

"Ako radite na kiosku, radite to najbolje. Onaj ko je učitelj, neka nastavu i svako predavanje radi na najbolji mogući način. Mi u skupštini smo dužni da radimo svoj posao najbolje. Bi mladi ljudi koji ne radite, koji ste obezvrijeđeni, koji želite da idete, ne zaboravite – ovo je naša otadžbina. Dajte joj još jednu šansu da je zajedno učinimo boljom“, rekao je Stanivuković.

"Istočno Sarajevo je dalo 4.000 boraca za Republiku Srpsku. Svaki peti borac je poginuo, a svaki deseti je bio ranjen. To mora da se poštuje, to mora da se cijeni. Ova vlast to ne cijeni ", rekao je poslanik PDP-a Ljubiša Krunić.

“Vlast koja se hvali hvali da je za ovu godinu povećala borački dodatak 3,90 KM. Sramota“, rekao je on.

"E, neće više moći tako. Onako kako mi dižemo glas u Narodnoj skupštini Republike Srpske, tako se nadam da će i narod dići glas, da će se probuditi. Čega da se bojimo?", poručio je Ljubiša Krunić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...