PA, ZAR PRED SVIMA: Na razuzdanoj zabavi David i Victoria Beckham uhvaćeni na djelu…. (FOTO)

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama (44) i dizajnerice Victorije Beckham (45), Brooklyn, proslavio je 21. rođendan i to ne na bilo kakav način, a tata i mama su mu priredili nezaboravan party

  • Show

  • 09. Mar. 2020  

  • 0

Zabava se održala u obiteljskoj vili u Cotswoldsu, pokrajini u središtu Velike Britanije, a najviše novca otišlo je na nastup repera Stormzyja i mnoge detalje poput personaliziranih čaša s Brooklynovim monogramom.

No, najviše pažnje ponovno su 'ukrali' David i Victoria koji su partijali do jutra i nisu se obazirali na poglede gostiju čak ni kada je David svoju suprugu primio za stražnjicu.

"Plesanje do šest ujutro. Puno pusa i sretan 21. rođendan Brooklyn. Jako te volim!", napisala je Victoria na svom Instagramu ispod tri fotografije na kojima uživa sa suprugom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...