POGREŠAN POTEZ U CENTRU BEOGRADA: Maloljetna kćerka Zdravka Čolića Lara izložila se ogromnoj opasnosti!

Predsednik SAD Donald Tramp je ovog ponedeljka rešio da nikome ne ostane dužan, naročito političkim protivnicima, neistomišljenicima, Rusima i Saudijcima.

  • Estrada

  • 09. Mar. 2020  

  • 0

Maloljetna kćerka pop pjevača Zdravka Čolića, Lara prilično je aktivna na svom instagram profilu pa je nedavno napravila potez koji je mogao da naruši njenu bezbjednost, a da toga nije ni bila svjesna.

Naime, Lara, koja je rođena 2006. ima svega trinaest godina, ali izgleda dovoljno da može sama da koristim društvene mreže bez nadzora mame Aleksandre i tate Zdravka.

Lara Čolić

Nestašna Lara uključila se prije neki dan uživo na Instagramu, pa su je gledali svi koji je prate na toj socijalnoj platformi. Lara je bez trunke straha poručila svima koji je trenutno gledaju na "lajvu" da dođu u restoran u kome se ona nalazi, a onda je navela i ime poznatog lanca brze hrane u kome je sjedila sa drugarica.

- Mi smo u Mekdonaldsu na Terazijama, ako neko želi da bane, čekamo ga rekla je neoprezna Čolina nasljednica. Tog momenta na lajvu ju je gledamo trideset ljudi. Nakon nekoliko minuta, Lara je ugasila "lajv".

Lara ČolićFoto: Instagram/printscreen  

Mnogi su komentarisali kako ne bi trebala da tako javno govori gdje se nalazi, jer opasnosti vrebaju sa svih strana, a da je ona kao dijete najveće domaće muške zveijzde i te kako meta bolesnih umova koji vrebaju sa svih strana. Mi se nadamo da će Lara sljedeći put biti opreznija kada je dijeljenje lokacije i pozivanje nepoznatih u pitanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...