BOBAN OJADIO ČELNIKE MILANA: Bivši kapiten Vatrenih nakon otkaza odlučio povući potez koji niko nije očekivao…

Svega 6 dana je trajala groteskna situacija u kojoj vodstvo Milana nije znalo kako zaključiti očito pokidanu vezu s Bobanom

  • Sport

  • 10. Mar. 2020  

  • 0

Ona je postala veliki teret, jer sve svakog dana mediji time bave, a navijačka je javnost izuzetno ljuta prije svega na Gazidisa i Elliot fond. Oni s probali sa Bobanom postići dogovor o raskidu ugovora, ali bili su očito vrlo rezervirani u financijskoj odšteti. S druge strane Boban je bio izuzetno ljutit, osjeća se izdanim, a i oštećen u javnom diskursu. On je ostavio super posao u FIFA-i za Milan i logično je da to što su ga praktično nakon 4 mjeseca već počeli rušiti, da će im žestoko uzvratiti.

Boban je otkrio da je Gazidis još u prosincu sve dogovorio s njemačkim trenerom, a da je njemu i Maldiniju u siječnju govorio da ne može dopustiti niti jedan angažman novih igrača bez da se informira “novog trenera”. Ukoliko je sve to točno onda i Gazidis i Elliot Fond doista su igrali prljavu igru, te će vjerojatno to morati i skupo platiti ne samo Bobanu, već i prema javnosti koja je ogorčena svime što Gazidis i društvo izvode u Milanellu.

Ogromna većina te javnosti je na strani Bobana i Maldinija koji  će se zadržati u klubu do kraja sezone, da ne ostavi na cjedilu Piolija i ne pruži alibi vlasnicima da ga optuže, zajedno s Bobanom, da su krivi za neuspjeh. Nakon toga će Maldini sigurno odstupiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...