KHABIB DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Šeici mu nude 100 miliona dolara za najveći boksački spektakl ikada, ali otac nije sretan...

Prvak UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov nedavno je dobio dva miliona dolara samo kako bi uz ring gledao boksački spektakl u Saudijskoj Arabiji gdje su glavnu borbu večeri imali Anthony Joshua i Andy Ruiz.

  • Sport

  • 11. Mar. 2020  

  • 0

Khabib je sada otkrio kako ga bogati saudijski šeici ponovno žele, ali u spektakularnom meču protiv Floyda Mayweathera, jednog od najvećih boksača u povijesti i najbogatijeg sportaša današnjice.

Mayweather je u mirovini, ali iz nje se već nekoliko puta vraćao za vrtoglave iznose, a Khabib tvrdi da mu šeici nude 100 miliona dolara za taj meč koji bi naravno bio boksački. S obzirom na moguću zaradu od tog meča, nema sumnje kako bi to bio najveći boksački spektakl u povijesti.

"Meč protiv Mayweathera bi bio jedino za novac. Saudijci se jako trude da realiziraju tu borbu", rekao je Khabib za Yahoo Sports, a taj meč iz jednog razlog ne želi vidjeti njegov otac Abdulmanap.

"Puno novca uzrokuje puno ludih stvari. Prije sam imao puno rođaka, ali sada kada imam novac, imam rođake, ujake i još dosta ljudi koji su odjednom sa mnom u srodstvu. Novac je novac. Kroz povijest je opasan i uzrokovao je puno problema. Moraš biti oprezan oko toga", napomenuo je Abdulmanap.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...