SELEKTOR SJEVERNE IRSKE SASVIM ISKREN: Više nam odgovara da se igra bez navijača u Zenici

Prisjetio se atmosfere na Grbavici u posljednjem susretu sa Zmajevima

  • Sport

  • 11. Mar. 2020  11. Mar. 2020

  • 1

Selektor fudbalske reprezentacije Sjeverne Irske Michael O' Neill saopćio je spisak fudbalera za duel protiv Bosne i Hercegovine, koji će biti odigran 26. marta u Zenici.

Kako piše Romsey Advertiser, Sjeverna Irska će gostovati na Bilinom polju, ali je pitanje hoće li utakmica biti odigrana bez publike s obzirom na epidemiju koronavirusa u Evropi, pa i u samoj Bosni i Hercegovini.

O' Neill se prisjetio meča protiv Bosne i Hercegovine na Grbavici, kada je BiH pobijedila sa 2:0 u okviru Lige nacija. 

"Mi smo već igrali u Bosni u okviru Lige nacija. Stadion je tada bio mali, ali je atmosfera bila zastrašujuća, jako vole svoje zemlju. Sa tog stanovišta, nama više odgovara bez navijača u Zenici", rekao je O Neill.

Napomeno je da mora spremiti igrače za meč protiv BiH bez obzira šta se desi. 

"Ovo je situacija koju mi ne možemo da kontrolišemo, pa i nije korisno previše razmišljati o tome", zaključio je selektor Sjeverne Irske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...