POSLALI STE PORUKU I PREDOMISLILI SE?: Uskoro ćete je na iPhoneu moći i vratiti

Zasad nije poznato hoće postojati vremensko ograničenje za povlačenje poruka kao u Googleovom web servisu Gmail

  • HiTec

  • 11. Mar. 2020  11. Mar. 2020

  • 0

U Appleu navodno testiraju novu značajku koja bi vlasnicima pametnih telefona iPhone omogućila povrat poruka već poslanih putem servisa iMessage, ugrađenog u aplikaciju Messages.

Kad će biti poruka povučena o tome će obavijest dobiti i pošiljatelj i primatelj. Zasad nije poznato hoće postojati vremensko ograničenje kao u Googleovom web servisu Gmail, gdje možete odrediti hoćete li moći povući poruku pet, 10, 20 ili 30 sekundi nakon slanja.

Kako je riječ o značajki za iMessage, funkcionirat će samo pri slanju poruka na drugi Appleov uređaj (iPhone, iPad ili Mac), ne i na uređaje s operativnim sustavom Android.

U pripremi je, navodno, više novih značajki za iMessage koje bi mogle biti predstavljene s idućim izdanjem Appleovog operativnog sustava, iOS 14. Među njima su indikator tipkanja za grupne razgovore i mogućnost označavanja drugih korisnika u takvim razgovorima.

U Appleu su zadnje veće promjene iMessagea napravili 2016. godine, s izdanjem iOS 10, kada su dodali integraciju s aplikacijama vanjskih dobavljača i druge značajke.

Ta tvrtka obično najavljuje nove softverske nadogradnje tijekom lipnja i pušta ih u optjecaj tijekom jeseni, piše Business Insider.

(Tportal)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...