SAMO SLOGA SRBINA OD KORONE SPASAVA: "Zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom"

Pozivam sve građane da vjeruju svojim institucijama, samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a.

  • Politika

  • 13. Mar. 2020  

  • 1

On je to rekao nakon sjednice u Sekretarijatu Glavnog odbora SNSD-a.

Dodik rekao je da Izvršni komitet ove stranke podržava mjere Vlade Republike Srpske za ublažavanje štetnih posljedica virusa korona u Srpskoj.

"Želimo da skrenemo pažnju građanima da vjeruju nadležnima i prate uputstva", rekao je Dodik.

On je naveo da Izvršni komitet smatra da će pandemija virusa korona uticati na ekonomska i privredna kretanja, što će se neminovno odraziti na ekonomiju Republike Srpske.

Dodik je rekao i da SNSD očekuje da će Agencija za bankarstvo Republike Srpske uvesti određene mjere koje će dovesti do olakšavanja pozicije preduzeća koja se bave poslovima koji su ugroženi zbog pojave virusa.

"Izvršni komitet podražava mjeru Vlade koja podrazumijeva odgađanje plaćanja poreza na dobit i svih obaveza po završnom računu za 2019. godinu do 30.06.2020. godine", rekao je Dodik.

Sjednici su prisustvovali predsjednik stranke Milorad Dodik i članovi Izvršnog komiteta Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Slavko Mitrović, Igor Žunić, Staša Košarac, Luka Petrović, Igor Radojičić, Snježana Novaković Bursać, Nebojša Radmanović, Radovan Kovačević, Sredoje Nović, Nada Tešanović i Denis Šulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...