SVE SE SRUŠILO: Liverpool je imao priliku ispisati historiju. Koronavirus to mu je oduzeo

Pandemija koronavirusa otkazuje natjecanja diljem svijeta i Europe. Prekinute su sve velike europske lige osim Bundeslige, a UEFA je danas odlučila da će na pauzu i svi kupovi pod njenom ingerencijom. Upitno je i održavanje Europskog prvenstva.

  • Sport

  • 13. Mar. 2020  

  • 0

Danas je donesena i službena odluka da se nogomet u Engleskoj prekida barem do 4. travnja, uključujući Premiership, a to će najteže pasti Liverpoolu.

Liverpool je ove sezone bio na korak od osvajanja naslova prvaka, a bio je i blizu da postane prva ekipa koja je titulu uspjela osigurati prije travnja.

S obzirom na to da do travnja neće biti utakmica, sada je jasno da je koronavirus spriječio Liverpool na putu da se upiše u povijest engleskog nogometa. Naravno, to ne znači da Liverpool uopće neće biti prvak iako još nije poznato kako će izgledati nastavak engleskog prvenstva i hoće li ga biti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...