ISPOVIJEST SLUŽAVKE IZ DVORCA: Isplivala prava istina o životu Dragane Mirković i Tonija. Ovo ne ostavlja nikoga ravnodušnim!

Popularna pjevačica Dragana Mirković već nekoliko decenija intrigira publiku širom regiona, a o njenom luksuznom životu u dvorcu u Beču ne prestaje da se govori.

  • Estrada

  • 15. Mar. 2020  15. Mar. 2020

  • 0

Popularna pjevačica Dragana Mirković već nekoliko decenija intrigira publiku širom regiona, a o njenom luksuznom životu u dvorcu u Beču ne prestaje da se govori.

Dragana MirkovićFoto: Instagram/printscreen

Dragana i ToniFoto: privatna arhiva

O istini koja se krije iza tog luksuza za magazin "Vip" specijalno je progovorila žena koja radi na dvoru srbijanske pjevačice.

- Iako djeluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci – započinje žena priču i dodaje:

Dragana Mirković i Toni BijelićFoto: Privatna arhiva

– Ona njega svako jutro budi pjesmom! Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi cijeđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih – priča žena i nastavlja:

– Ni Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa Mico moja, lijepa, najlepša si mi i najbolja na svijetu! Baš su par za primjer. Ni oko djece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom. Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće jer je ona porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i djecu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to umije da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...