POPULARNI PJEVAČ U BIZNISU: Željko Joksimović tvrdi da je napravio "malo televizijsko čudo"; Evo o čemu se radi...

Kantautor Željko Joksimović kreirao je tri TV programa koji kreću sa emitovanjem 23. marta putem interneta.

  • Estrada

  • 15. Mar. 2020  

  • 0

“Jedan od kanala je zabavni, zvaće se K1, drugi je TV doktor, i baviće se zdravljem, a treći je Kazbuka, posvećen djeci, vaspitanju i odrastanju”, kaže Joksimović. 

Cilj mu je – da edukuje ljude.

“Znate kako je rekao Winston Churchill: “Ko se sam ne mijenja, nije u stanju ni da mijenja svijet.” Prosto, došao sam, u ovom trenutku života i karijere, do tog momenta i tih godina kada mi je bio potreban skok u sasvim novu dimenziju. Već dovoljno promijenjen, htio sam da tu promjenu nastavim, ka građenju nečeg što treba da bude sistem, osnova i poduhvat koji će ostaviti trag, i to u jednoj sferi sa kojom sam godinama u odnosu, ali nikada, do sada, nisam imao utjecaj na onaj efekat koji je njen glavni produkt – na formiranje jednog kulturnog obrasca, na vaspitanje čitavih generacija, na edukaciju, bez koje, po meni, televizija ne ispunjava svoju najvažniju ulogu”, kaže Joksimović dodaje da vjeruje kako je sa saradnicima napravio “malo televizijsko čudo”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...