WORKING AT HOME: Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva putem videolinka

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić još se nalazi u izoloaciji nakon posjete Kanadi, ali će učestvovati u radu današnje vanredne sjednice Predsjedništva putem videolinka, rečeno je u Komšićevom kabinetu.

  • Vijesti

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Vanredna sjednica Predsjedništva Bosne i Hercegovine biće održana danas u 17 časova nakon što je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio zahtjev za održavanje sjednice u vezi s pandemijom virusa korona (Covid-19).

Na sjednici bi trebalo biti razgovarano o mjerama za sprečavanje širenja virusa u BiH te o ekonomskim mjerama koje je potrebno preduzeti kako bi se zaštitila privreda.

Takođe, na sjednici bi trebali biti članovi Savjeta ministara BiH, entitetski premijeri, gradonačelnik Brčko Distrikta i entitetski ministri zdravlja.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić nalazi se u dobrovoljnoj samoizolaciji nakon prošlosedmičnog povratka iz posjete Kanadi, gdje je, između ostalog, imao susret s premijerom Džastinom Trudeom. Supruga kanadskog premijera  testirana je pozitivno na virus korona.

(Fena/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...