LJUBAV U DOBA IZOLACIJE: Poznati fudbaler zaprosio u svom domu špansku "džepnu Veneru" idealnih mjera i savršenih oblina

U teškom periodu u kom se nalazi cijeli svijet, ovakve priče vraćaju osmijeh na lice i lijepe emocije na vidjelo.

  • Estrada

  • 17. Mar. 2020  17. Mar. 2020

  • 0

Napadač španske Majorke Lago Žunior zaprosio je svoju djevojku, sada vjerenicu, Fabiolu Paraljo tokom izolacije u porodičnom domu, dok je sve gledala njihova mala kćerka Ajlen.

Žunior je klekao sa prstenom u ruci i zatražio ruku svoje najveće ljubavi sa osmijehom na licu, dok joj je u drugoj bila Ajlen.

 

"Ljubavi moja, imao sam druge planove sa porodicom, prijateljima i drugima, ali su me okolnosti navele da promijenim mjesto i kompaniju. Prošli smo mnogo toga zajedno. Prošli smo kroz mnogo teških momenata i znamo kako da taj bol promijenimo u predivne momente, smijeh, putovanja, večere i zajednički život kakav želimo. Znao sam da će doći ovaj momenat u jednom momentu mog života Znao sam da ćeš to biti ti otkad sam video taj osmijeh. Znao sam da ću jednog dana ispred tebe sa koljenom na zemlji i prstenom izvađenim iz džepa, da te pitam da ki se udaješ za mene, Da te pitam da li ćeš biti dio moje kompanije do kraja života. Ostvarujem to što hoću sa tobom, da svaki dan tvog života provedem sa tobom i nađom kćerkom. Volim te", piše u emotivnoj poruci Lagoa.

Žunior je došao iz nižerazrednog Mirandesa za 300.000 eura. Njegova buduća supruga i on uživaju zajedno, što se vidi po objavama na Instagramu, a Fabiola redovno objavljuje slike svoje savršene figure u bikiniju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...