"ĐUBRE JEDNO, SKOT": Potresan video Severine koja satima čeka ispred zgrade i moli Milana da je pusti da vidi sina!

Pjevačica je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši partner odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

  • Estrada

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

Pjevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad malolejtnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo danas bio je njen dan da bude sa sinom.

 

Pjevačica je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši partner odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2. DIO - KAD SRCE BOLI "Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je sam proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio", napisala je u svojoj objavi na Instagramu Severina koja se od tada vidjela dva puta sa sinom. Upozorila ga je na to i na sudsku odluku.

Ono što je svima najtužnija činjenica je to što je Severina došla pred njegova vrata na beogradsku adresu, ali dalje nije mogla vidjeti sina. "Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… ", napisala je Severina, a potporu joj s riječima utjehe pružaju mnoge poznate dame poput Viktorije Rađe, Marijane Batinić, Ane Gruice i mnogih drugih.

"Sram ga može biti! Pita li on svog sina kako je? Pita li ga nedostaje li mu majka? Ovo samo treba izdržati jer karma je čudnovata stvar.", rekla je Viktorija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...