MILAN IZ BIJELJINE ŽESTOKO UZVRAĆA VUČIĆU I NJEGOVIM MEDIJIMA; Otac Luke Jovića bijesan zbog onoga što čine njegovom sinu: „Ovo je strašno, kao da je ubio nekoga, sada moramo….“

Luka Jović se prije nekoliko dana vratio u Beograd iz Madrida kako bi bio sa svojom porodicom, ali je prekršio pravilo da mora provesti 14 dana u izolaciji zbog pandemije koronavirusa

  • Regija

  • 20. Mar. 2020  20. Mar. 2020

  • 1

Napadač kraljevskog kluba to nije poštovao i kako pišu mediji u Srbiji sa djevojkom Sofijom Milošević je viđen na ulicama Beograda. Jović se izvinio javnosti zbog svog ponašanja, te je poručio da nije htio nikoga ugroziti.

Nakon svega oglasio se i njegov otac Milan koji je izjavio da je napad na njegovog sina koji nije uradio ništa pogrešno.

"Ne znam da li mediji vode kampanju protiv mog sina. Garantujem vam da on nije prekršio pravila. Ne izlazi iz svog doma osim kada mora otići do supermarketa da kupi hranu", rekao je Milan Jović i dodao.

"Od kćerke sam čuo šta novine pišu o Luki. U stalnom smo kontaktu i on sigurno meni ne laže. Luka je dobar i obrazovan momak i zna o kakvoj situaciji se radi. Ova slika koju mediji stvaraju o njemu je užasna, kao da je ubio nekoga. Dobio je dozvolu kluba da se vrati u Srbiju i nije uradio ništa pogrešno. Takve laži mogu naštetiti njegovoj karijeri jer su već došle do Španije. Sada Real Madridu moramo dokazati da su to samo laži".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...