S PREDSJEDNIKOM NA KAVI: Ne biste vjerovali na kakvom je „važnom“ sastanku jučer bio predsjednik „svih Hrvata“ Dragan Čović…

Dok se cijela država bavi vanrednim mjerama u zaštiti građana od koronavirusa, ovo je najvažnija vijest HDZ-a BiH

  • Politika

  • 21. Mar. 2020  

  • 3

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sastao se jučer s rektorom Sveučilišta u Mostaru Zoranom Tomićem i vodstvom Sveučilišta.

Rektor Tomić upoznao je Čovića s procesima na Sveučilištu te aktivnostima vezanim za rad Sveučilišta u ovoj izvanrednoj situaciji.

Čović se informirao i o radu SUMIT-a, (Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru). Sveučilište u Mostaru i SUMIT nositelji su aktivnosti za on-line nastavu u osnovnim i srednjim školama po hrvatskom nastavnom planu i programu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...