LOŠE VIJESTI IZ HRVATSKE: Od jučer je koronavirusom zaraženo 56 novih bolesnika, ukupna brojka oboljelih sada je…

Na press konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite Hrvatske objavljene su nove informacije o epidemiji koronavirusa u toj zemlji

  • Regija

  • 27. Mar. 2020  

  • 0

- Od jučer u 16 sati imamo 56 novih detektiranih bolesnika od Covida-19, što ukupno znači da imamo 551 bolesnika. To znači da je u protekla 24 sata detektirano 70 novih bolesnika. Nažalost, ukupno su tri osobe dosad preminule od koronavirusa, ali ih je 37 dosad ozdravilo - rekao je ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš koji je izrazio sućut obiteljima bolesnika koji su jučer preminuli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...