POSEBNA SJEDNICA NSRS-a, ODLUČUJE SE O VANREDNOM STANJU: Svima se mjeri temperatura, maske obavezne, razmak se poštuje. Pogledajte... (FOTO)

Dvanaesta posebna sjednica počela je u 12 sati u Banskom dvoru u Banja Luci

  • Politika

  • 28. Mar. 2020  28. Mar. 2020

  • 1

U Banski dvor u Banja Luci je stigla većina poslanika i ministara u Vladi RS-a. Reporter "Buke" zabilježio je najbitnije kadrove, a na ulazu je svima izmjerena temperatura.

Dvanaesta posebna sjednica počela je u 12 sati u Banskom dvoru u Banja Luci.

Kolegij NSRS-a odlučio je juče da će sjednica biti zatvorena za javnost, te da će, u skladu skupštinskim Poslovnikom, po njenom okončanju, svim medijima biti dostavljeno saopštenje.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...