DODIK UBJEĐUJE, GRAĐANI SE PITAJU - ZAŠTO JOŠ I TO: "Vanredno stanje nije ništa..."

"... i nije atak na slobodu ljudi"

  • Politika

  • 28. Mar. 2020  28. Mar. 2020

  • 0

"Moramo biti efikasniji i brži u mjerama koje su već donesene kada je u pitanju pandemija virusa korone", kazao je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, prenose "Nezavisne novine".

On je ovo rekao, komentarišući posebnu sjednicu NSRS-a na kojoj se trenutno razmatra prijedlog odluke o proglašenju vanrednog stanja za teritoriju ovog entiteta."Moraćemo da pooštrimo kaznenu politiku onih koji se ne pridržavaju mjera", pojasnio je Dodik i istakao da nije u pitanju atak na slobodu ljudi, te da se neće ništa u tom pogledu promijeniti.

"Od početka je bilo zahtjeva za proglašenje vanrednog stanja, jer moramo brzo donositi odluke. Vanredno stanje nije ništa, nije nikakav atak na slobodu ljudi, ništa se neće promijeniti za građane", rekao je Dodik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...