TUŽNA PORODIČNA SUDBINA: Otac i kćerka umrli od koronavirusa u razmaku od 24 sata

On je radio na aerodromu, a ona je bila farmaceutkinja

  • Svijet

  • 28. Mar. 2020  

  • 0

Službenik za imigraciju aerodroma Frontline Heathrow i njegova kćerka umrli su od koronavirusa u razmaku od 24 sata, prenosi The Sun.

Radnik terminala 3, Sudhir Sharma (61) preminuo je u srijedu, a sljedećeg dana njegova kćerka farmaceut Pooja Sharma (33).

"To je apsolutna tragedija. Bio je divan, divan čovjek. Svaki imigracioni službenik govori o tome", rekao je jedan od prijatelja Sudhira i dodao:

"Njegova udovica nije u mogućnosti da prisustvuje sahrani zbog izolacije. To je baš tako grozno".

Pooja, koja je radila u Okružnoj općoj bolnici u mjestu Eastbourne u East Sussexu, provela je pod medicinskom njegom tri dana prije nego što joj je virus oduzeo život.

Puoojina prijateljica i koleginica rekla je za lokalne medije da je ovo stvarno velika tragedija za cijelu porodicu:

"Stvarno mi je žao što čujem da se ovo dogodilo mojoj koleginici, koja je bila i moja prijateljica. Žao mi je i njenog oca. Neka im duše počivaju u miru. Šaljem im najiskrenije saučešće i molim se za njihovu porodicu da ovo prebrodi".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...