TRIFUNOVIĆ O DODIKU: "Kakav očekivan uvod u vanredno stanje..."

Koji mediji će dobiti pomoć?

  • Politika

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

Tokom gostovanja na banjalučkom ATV-u Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će tokom vanrednog stanja Vlada RS-a pomoći medijima u RS-u.

Mnogi mediji u tom entitetu tokom vanredne situacije i sada vanrednog stanja redovno obavljaju svoj posao, ali, ko li će dobiti podršku od Vlade RS-a? Da li će to biti samo mediji njima skloni? Urednik "Buke ima komentar...

"Kaže Dodik danas na svom mediju, pomoći ćemo samo neke medije tokom vanredne situacije. Kako je ovo nefer prema svim, a ne samo nekim novinarima i medijima koji se svih ovih dana razbijaju od posla da pomognu svim, a ne samo nekim građanima.
Kakav očekivan uvod u vanredno stanje...", napisao je Aleksandar Trifunović na svom Twitter nalogu.

(S.B.)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...