DRAMA USRED DANA: Muškarac prijetio da će SKOČITI SA TERASE jer nije testiran na korona virus

– Čuli smo da viče kako je zaražen i da traži infektologa, da bi bio testiran na korona virus – kaže jedan od očevidaca.

  • Hronika

  • 29. Mar. 2020  

  • 0

U Nemanjinoj ulici u Čačku došlo je do incidenta kada je muškarac srednjih godina prijetio da će da skoči sa svoje terase.

– Čuli smo da viče kako je zaražen i da traži infektologa, da bi bio testiran na korona virus – kaže jedan od očevidaca.

Na lice mjesta izašle su ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija, a dio Nemanjine ulice bio je blokiran za saobraćaj.

Kako piše RINA, u pitanju je muškarac koji je, nakon intervencije nadležnih službi, smješten na odjeljenje neuropsihijatrije, potvrđeno je iz Opšte bolnice u Čačku.

Inače, radi se o medicinskom tehničaru zaposlenom u čačanskoj bolnici.

– Vjerovatno je bio uplašen da je zaražen, a nije ispunjavao kriterijume da bude testiran. Vikao je da želi infektologa, da uradi test na korona virus – kažu očevici iz Nemanjine ulice.

Podsjetimo da polovinu zaraženih u Čačku čine upravo zdravstveni radnici i da odjeljenja hirurgije, ortopedije i anesteziologije već rade smanjenim kapacitetom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...