NATAŠINI BIVŠI MUŽEVI: Mnogi su ludjeli za Bekvalčevom, a da li se sjećate NJEGA?!

Svi pričaju o muževima Nataše Bekvalac, ali jednog ste svi zaboravili. U pitanju je lik iz serije "Žene sa Dedinja" u kojoj je pjevačica imala ulogu.

  • Estrada

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

U seriji "Žene sa Dedinja" igraju mnogi poznati glumci, ali nevjerovatno da niko za ovih sedam godina od prikazivanja, nije obratio pažnju da se u dvije epizode prve sezone pojavljuje i pjevačica Nataša Bekvalac.

altFOTO: PRINTSCREEN/PRVA

Nataša se pojavljuje u 4. epizodi serije gdje tumači lik zanosne pjevačice Nine Bekvalac koja se razvodi od svog supruga uspješnog bankara Hranislava (Miloš Timotijević), i za pomoć se obraća njihovoj zajedničkoj prijateljici - advokatici Klari.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Nina želi da sazna koliko Hranislav ima novca kako ne bi ostala uskraćena tokom brakorazvodne parnice, ali se iznenada predomišlja i shvata kako joj novac niti znači, niti treba. Ona ima uspješnu karijeru, nasljedstvo od bake, kuću u Beču, a Hranislava očigledno i dalje voli. Kada on ovo sazna, ostavlja Klaru sa kojom se tajno viđao i shvata da je Nina žena njegovog života.

(Kurir/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...