ZAGREPČANI PODUZELI MJERE NA SVOJ NAČIN: Gađali jajima osobe koje ne poštuju zabrane

Vlasnica jedne prodavnice u zagrebačkim Dugavama na Facebook grupi objavila je fotografiju izloga svog objekta na kojem su vidljivi tragovi razbijenih jaja.

  • Šareni svijet

  • 29. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

"Dragi susjedi ovako izgleda izlog mog dućana nakon što je jučer netko bacao jaja na neke osobe koje su se okupljale i pile ispred dućana", napisala je vlasnica objekta.

U svojoj objavi, pozvala je komšije da dotičnima drugi put pozovu policiju kako bi zaštitili sve, ali i da ne istjeruju pravdu uništavajući tuđu imovinu.

"Ne mogu izreći tugu jad i ostale osjećaje u ovim teškim vremenima pa još i ovako nešto da doživim od susjeda", zaključila je ona, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...