NE SKIDA RUKE S NJE: Ben Affleck se ne odvaja od 16 godina mlađe kolegice

Holivudski glumac Ben Affleck dugo je patio zbog raskida s bivšom suprugom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, zbog čega je i produbio svoju ovisnost o alkoholu. Ona mu je pomogla da sredi svoj život, a nakon što se riješio poroka, slavnog glumca krenulo je i u ljubavi. Srce mu je osvojila lijepa Kubanka Ana de Armas od koje se proteklih tjedana doslovno ne odvaja ni trenutka

  • Show

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

Novi holivudski par snimljen je u nekoliko navrata u šetnji u Los Angelesu, gdje su odlučili provesti izolaciju u ovim neizvjesnim vremenima. Javnost je za njihovu ljubavnu vezu saznala tokom njihova romantičnog putovanja na Kubu, a otada svaki trenutak provode zajedno i, čini se, ne mogu se zasititi jedno drugog.

47-godišnji Ben Affleck i 31-godišnja Ana de Armas viđeni su u šetnji kojom su odlučili razbiti rutinu u ozolaciji. U šetnju su poveli psa, no šetnju su svakomaloo prekinuli sočnim poljupcima i zagrljajima. Lijepa glumica, koju publika pamti po ulogama u filmovima 'Kuk kuc', 'Blade Runner 2' i 'Nož u leđa', potpuno je opčinila Afflecka koji je prije nje bio u vezi s njujorškom producenticom Lindsay Shookus.

Zvijezda novog filma o Jamesu Bondu i holivudski zavodnik nisu skidali ruke jedno s drugog, a koliko su opčinjeni jedno drugim, potvrdili su za medije i njihovi bliski prijatelji.

'Ana je jako sretna s Benom. Naprosto obožava provoditi vrijeme sa svojim novim dečkom. Hemija koja se između njih dogodila je očigledna. Jako im je zabavno zajedno', rekao je za UsWeekly neimenovani upućeni izvor.

Slavni glumac se od Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, razveo 2015. godine i to nakon niza skandala, počevši od izvanbračnih avantura pa sve do liječenja od alkohola. U braku su bili 10 godina, no nisu ga uspjeli očuvati.

'Kada imaš s nekim djecu, doživotno si povezan s tom osobom, a ja sam pravi sretnik što je ona majka moje djece', priznao je Ben Affleck i dodao: 'Zahvalan sam joj na svemu i neopisivo je poštujem, no nažalost, naš brak nije uspio i to je jako teško. Oboje smatramo da je važno za djecu da vide svoje roditelje kako poštuju jedno drugoga i dobro se slažu, bez obzira jesu li zajedno ili ne', rekao je Ben Affleck u intervjuu koji je dao za magazin People.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...