NOVA ŽRTVA KORONAVIRUSA U SRBIJI: Preminuo vladika Milutin, episkop valjevski bio je hitno prebačen u Beograd…

Episkop valjevski Milutin preminuo je noćas, dva sata nakon ponoći u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu, gdje je bio prebačen zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja, nakon što mu je potvrđen koronavirus, potvrđeno je “Blicu” u Eparhiji valjevskoj

  • Regija

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 1

Ustoličen je u septembru 2006. godine u Hramu Vaskrsenja Hristovog u Valjevu.

Podsjećamo, Eparhija valjevska je prije tri dana saopštila da je kod vladike Milutina potvrđeno prisustvo virusa korona, kao i kod još dvojice sveštenika Eparhije, kao i da se oni nalaze na liječenju u KBC „Dr Dragiša Mišović” u Beogradu.

U istom saopštenju Eparhija je najoštrije protestovala i demantovala pisanje pojedinih medija i izjave čelnika lokalne vlasti da se zaraza korona virusa na ovom području “raširila zbog putovanja pojedinih sveštenika u inostranstvo i dolaska sveštenika iz Italije u Valjevo”.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...