TESTIRANO DEVET UZORAKA: Još jedna osoba iz Čitluka pozitivna na covid-19

Tijekom dana na Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar na covid-19 testirano je devet uzoraka, od kojih je jedan pokazao pozitivan rezultat za osobu iz Čitluka.

  • Hronika

  • 30. Mar. 2020  

  • 0

U poslijepodnevnim satima nastavit će se obrada novopristiglih uzoraka, priopćio je Stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Trenutno je na Klinici za infektivne bolest SKB-a Mostar hospitalizirano 12 bolesnika s covidom-19 od kojih je četvero na respiratoru, dok su dvije osobe u oporavku - porodilja i direktor "Igmana". Hospitalizirane su uglavnom osobe starije od 60 godina, rečeno je ranije u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

(Fena/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...