VELIKI LJUDSKI POTEZ LUKE MODRIĆA: Kapiten Hrvatske poslao jednu od najvećih donacija svome gradu u domovini!

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nije zaboravio svoj Zadar u ovim teškim trenucima za cijeli svijet te je bolnici u svom rodnom gradu donirao 790 hiljada kuna kojim će se kupiti mobilni rendgen.

  • Regija

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

Nakon donacije veznjaka Reala iz bolnice su rekli kako će uređaj staviti na CONVID odijel, a također se navodi da je Luka i upitao što im je sve potrebno.

– U petak je stigao ultrazvuk, sutra stiže pokretni rendgen koji ćemo staviti na COVID odjel. Za tri dana stiže stup za bronhoskopiju vrijedan milijun i 200 tisuća kuna. Do petka bi trebao stići i drugi ultrazvučni aparat - rekao je Željko Čulina iz zadarske bolnice, a prenosi Antenazadar.

 Split, 101019. Stadion Poljud.Kvalifikacijska utakmica 7. kola za UEFA Euro 2020 izmedju Hrvatske i Madjarske.Na fotografiji: Luka Modric.Foto: Tom Dubravec / CROPIXTom Dubravec / CROPIX

Valja istaknuti kako je kapiten Vatrenih ranije donirao i bolnicu u Petrovoj koja je teško stradala u potresu prošlog tjedna, a kada je bolnica u Zadru u pitanju, prije Luke i Šime Vrsaljko je uplatio gotovo pola milijuna kuna za kupnju dva respiratora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...