VIRUS ODNIO NOVU ŽRTVU: Preminuo poznati američki rocker, njegova kćerka je dobila samo dvije minute da se oprosti od njega...

Kći američkog rockera, poznatog po hitu 'I Love Rock'n Roll', na društvenim mrežama podijelila je tužnu vijest da je njezin otac još jedna žrtva COVID-a 19

  • Show

  • 31. Mar. 2020  

  • 0

Američki rocker Alan Merrill, najpoznatiji po pjesmi "I Love Rock'n Roll", umro je u 69. godini od Covida-19, objavila je na Facebooku njegova kćer Laura.

"Koronavirus uzeo je mog oca ovog jutra. Dali su mi dvije minute da se oprostim od njega. Šetala sam kući 50 blokova dalje s nadom u srcu. Grad koji sam znala bio je prazan. Osjećala sam se kao jedina osoba tamo i na mnogo načina sam i bila. Izgubila sam najveću ljubav svog života i neću moći nikoga zagrliti jer sam bila izložena virusu. Morat ću u samoizolaciju,.sama. A neću ga moći niti pristojno pokopati", napisala je Laura.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...