NOVI SPISAK: Devet osoba u RS-u nije poštovalo mjere samoizolacije

Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS objavilo je spisak imena osoba koje su u protekla 24 sata prekršile mjere kućne izolacije.

  • Vijesti

  • 31. Mar. 2020  31. Mar. 2020

  • 1

Osobe koje nisu ispoštovale mjeru kućne izolacije, a po dostavljenim izvještajima komunalnih policajaca iz jedinica lokalne samouprave:

1. Mirko Petrović, Kotor Varoš

2. Goran (Dragoje) Kojić, Bijeljina

3. Boris Kerkez, Gradiška

4. Žarko Kajiš, Gradiška

5. Slobodan (Živko) Stojnić, Kozarska Dubica

6. Zoran (Đuro) Svilar, Kozarska Dubica

7. Slaviša (Slavko) Banjac, Kozarska Dubica

Osobe koje nisu ispoštovala mjeru kućne izolacije, a po dostavljenim izvještajima policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske:

1. Darko (Dragan) Kelem, Kneževo

2. Milan (Đuro) Kusić, Teslić

U protekla 24 sata kontrolisano je 2.658 osoba. Do sada je ukupno kontorlisano 34.089 od kojih 234 nije poštovalo mjere samoizolacije

(NN/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...