U APRILU SNIJEG JE PAO….: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Danas u centralnim i istočnim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom

  • Vijesti

  • 01. Apr. 2020  

  • 0

Na istoku i jugoistoku Hercegovine moguća je slaba kiša. Do kraja dana, postupno smanjenje oblačnosti u cijeloj zemlji. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a najviša dnevna između 2 i 12 stupnjeva.

U četvrtak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0, a dnevna između 7 i 16 stupnjeva Celzijusa.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 5, a najviša dnevna između 9 i 18 stupnjeva.

U subota sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a najviša dnevna između 9 i 18 stupnjeva Celzijusa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...