DODIK BI POMAGAO SRBIMA U FBiH, ALI NEMA NI GRAMA: "RS apsolutno bez robnih rezervi, ide se u nabavku 75 tona brašna"

Štab za vanredne situacije manjeg bh. entiteta zadužio je Ministarstvo trgovine i turizma RS-a da hitno nabavi 75 tona brašna za stanovništvo u 11 opština

  • Društvo

  • 01. Apr. 2020  01. Apr. 2020

  • 3

Brašno će biti raspoređeno za Drvar i Petrovac po 16 tona, Grahovo osam tona, Glamoč 10 tona, Čajniče 15 tona, Кrupu na Uni četiri tone, Jezero tri tone, te za Кupres i Drinić po jedna tona, Istočni Mostar 0,75 tona i Istočni Drvar 0,25 tona.

"Za raspodjelu brašna stanovništvu zaduženi su načelnici ovih opština i opštinski štabovi Civilne zaštite", saopšteno je Štaba za vanredne situacije RS-a.

RS zaista nema robne rezerve, zbog kriminala u ovom entitetu, a sada Dodik kupuje brašno namijenjeno i opštinama u FBiH.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...