OD KORONAVIRUSA PREMINUO GENERAL IZ "RATOVA ZVIJEZDA": Niko nije mogao biti uz njega...

Britanski glumac iz „Ratova zvijezda“, Andrew Jack preminuo je u bolnici u 76. godini od posljedica zaraze koronavirusom.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2020  

  • 0

Supruga poznatog glumca nalazi se u karantinu u Australiji u koju je doputovala sa Novog Zelanda prošle nedjelje i nije mogla da bude uz Andrewa u poslednjim trenucima njegovog života, javlja CNN.

Andrew Jack ostaće upamćen po ulozi generala Emata u Ratovima zvijezda. Radio je često kao saradnik za i akcente i dijalekte na mnogim blockbusterima, kao što su Čuvari galaksije, Gospodar prstenova, Osvetnici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...