VRANJEŠ NAŠAO ZAMJENU ZA KARLEUŠU: Riječ je o djevojci koja živi u Sarajevu, evo kako izgleda i šta kaže o njemu…

Seks afera srbijanske  pjevačice Jelena Karleuša i bh. fudbaler Ognjen Vranješ bila je top tema medija u regionu

  • Estrada

  • 02. Apr. 2020  

  • 0

Sad kad se sve stišalo Vranješ je, čini se, našao zamjenu za Karleušu.

Jedna od onih koja se našla na njegovom „radaru“ je i Aneli Ahmić, zgodna djevojka iz Dubrovnika, a koja već neko vrijeme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Pokušaj udvaranja Vranješa ovako je prokomentirala:

- Mene ne interesuju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koj sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cijenu bude dio ogrlice kojom bi se bilo ko kitio, bez obzira bio slavan ili ne.

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...