ZARAZA SE ŠIRI; MINISTAR ŠERANIĆ NEMA DOBRE VIJESTI: U Republici Srpskoj testirane 194 osobe, na virus Covid-19 pozitivno je....

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske obratio se javnosti

  • Vijesti

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 1

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, rekao je da su u Republici Srpskoj u posljednjih 24 sata na virus korona testirane 194 osobe od kojih je pozitivno 24.

On je to rekao u obraćanju javnosti govoreći o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj.

"Radi se o 17 osoba iz Banjaluke, tri iz Laktaša, i po jedna iz Prijedora, Bosanske Gradiške, Šipova i Kotor Varoša", rekao je Šeranić dodajući da je od ove 24 osobe deset hospitalizirno, a ostali su u kućnoj izolaciji.

Šeranić je rekao da je sada ukupan broj zaraženih u Republici Srpskoj porastao na 267.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...