PROMJENE ZBOG PANDEMIJE: Predsjednik FIFA-e najavljuje drugačiji fudbal

"Postoji jedna lekcija koju moramo razumjeti, fudbal koji će doći nakon virusa bit će potpuno drugačiji"

  • Sport

  • 02. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 0

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino kaže da će se fudbal promijeniti nakon što prođe pandemija koronavirusa.

Infantino je u razgovoru za italijansku novinsku agenciju ANSA, kazao da očekuje promjene. “Postoji jedna lekcija koju moramo razumjeti, fudbal koji će doći nakon virusa bit će potpuno drugačiji. Bit će više uključiv, društveniji i podržavajući, i u isto vrijeme više globalan, manje arogantan i gostoljubiviji”, kazao je Infantino dodavši: “Bićemo bolji, ljudskiji i pažljiviji prema istinskim vrijednostima.”

On je takođe rekao da mu izuzetno teško pada situacija u Italiji. Infantino je najavio da će inicirati i neke promjene u fudbalu.

(SB/CdM)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...