BRAT DRAGANA BJELOGRLIĆA I ZORANE PAVIĆ PREMINUO OD KORONA VIRUSA: "Ovo je sve ružan san..."

Inače, Vlada Bjelogrlić bio je najbolji prijatelj iz djetinjstva predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji nije krio suze pred saradnicima kada je tužna vijest stigla do njega.

  • Regija

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 3

Brat od ujaka Zorane Pavić (54) preminuo je danas od korona virusa.

Riječ je o Vladi Bjelogrliću (45), a potresena pjevačica u izjavi je uspjela da izgovori svega nekoliko riječi.

- Vozim, tresem se... Molim vas. Nije mi dobro. Ovo je sve ružan san - rekla je Zorana vidno uznemirena, prenosi Informer.

Preminuli Bjelogrlić je brat od strica slavnog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

Zorana sa bratom na čije je uspjehe bila ponosna:

Podsjetimo, u Srbiji je prema najnovijim podacima od korona virusa oboljelo još 111 osoba, tako da je ukupan broj zaraženih 1.171 osoba.

Od posljednjeg izvještaja do 15 časova testirani su uzorci 637 osoba od kojih je 111 pozitivno i 536 negativno na novi korona virus.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...