BOŽO VREĆO SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRIJETNJI SMRĆU: Sve je prijavio policiji; Upozoravamo na uznemirujući sadržaj…

Bosanskohercegovački pjevač, majstor sevdaha, Božo Vrećo svojim pratiteljima na Instagramu otkrio je da je dobio prijetnje smrću te je i objavio screenshotove tih poruka

  • Estrada

  • 03. Apr. 2020  

  • 6

“Mili moji, dijelim vam i ovo, moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog prijetnji smrću koje su mi došle. Sve je evidentirano i proces tek slijedi. Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umjetnost, na moj odgoj, na moj intelekt, na moju slobodu, atak na čovjeka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu", napisao je Vrećo na Instagramu.

Prijetnje bh.muzičaru preniejli su i hrvatski mediji.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.         

Mili moji, djelim vam i ovo,moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog PRIJETNJI SMRĆU koje su mi došle.Sve je evidentirano i proces tek slijedi. Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umjetnost, na moj odgoj, na moj intelekt,na moju slobodu, atak na čovjeka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu, Ne mogu vam opisati taj osjećaj kada vas neko kome ništa nažao niste učinili toliko vrijedja, poziva na linč i priželjkuje vašu smrt,pritom ono što me sigurno najviše pogodilo jeste grozno vrijedjanje moje majke, pogledajte kakvim smo to monstrumima okruženi,pogledajte taj vokabular i primitivnost, zar može gore, podlije i gnusnije od ovog, u šta su se to ljudi pretvorili?! Moja Mila sada puno brine za mene i najgore je što je u ovom trenutku ne mogu zagrliti i utješiti pa ću reći ovako javno, Majčice moja, ne plači, dobro sam! Bog me štiti i On je uvijek uz mene. Hvala vam svima što ste ljubav koja mi sada više nego ikad treba, što me nikad niste napustili i što skupa sa mnom sve ovo prolazite. Teško breme je na mojim plećima al uvijek vjerujem da dobro pobjedjuje zlo i to mi daje snagu.

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco) Tra 1, 2020 u 11:54 PDT

 

 

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...