SKANDALOZNA IZJAVA SABORSKOG ZASTUPNIKA: "Je li normalno da je država paralizirana jer neki djed želi živjeti duže"

Saborski zastupnik Ivan Pernar nastavlja sa svojom promocijom teorija zavjera ali ovaj put je izazvao bijes javnosti u Hrvatskoj skandaloznim komentarima.

  • Mini market

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 0

"Ja razumijem vašu želju da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?" napisao je saborski zastupnik Ivan Pernar na društvenim mrežama odgovarajući u raspravi o koronavirusu kao "zastrašivanju u režiji Beroša i Božinovića". Naime, Pernar je trenutno vodeći teoretičar zavjere, vezano uz epidemiju koronavirusa, a posljednja teza je ona da je država paralizirana samo zato što neke starije osobe žele živjeti duže!?

Naime, Pernar je postavio "tezu" na osnovu informacije da je "starac od 90 godina koji je umro u KB Dubravi", imao "moždani udar te visok krvni tlak i dijabetis".

"Je l' itko među vama stvarno misli da je on žrtva korone ili ste ipak skloniji tezi da je njegova smrt posljedica duboke starosti i prethodnih bolesti koje je imao?" pita se Pernar odmah nudeći i odgovor.

"Svaliti sve na koronu je kao da imate auto s razvaljenim amortizerom, prijeđete preko male rupe na cesti i amortizer ode", polemizira Pernar.

"Tko je kriv za to što je amortizer otišao? Njegovo prethodno stanje ili mala rupa na cesti? Pretpostavljam da bi odgovor Beroša, Božinovića i njihovih sljedbenika bio - mala rupa na cesti", nastavlja Pernar da bi kasnije "poentirao" našavši korijen problema epidemije koronavirusa.

"Tu zapravo leži bit korona manipulacije na koju ukazujem, tko god umre, a pozitivan je na koronavirus, sve se svaljuje na koronu, iako, ako dublje pogledate, očito je da korona u pravilu nije osnovni uzrok smrti. Smatrao sam bitnim to istaknuti jer su upravo "korona smrti" instrument s kojim drže populaciju u strahu, a samim time i u pokornosti i poslušnosti spram HDZ-ove vlasti", piše na kraju Pernar. U trinaest sati njegov post lajkalo je više od 770 ljudi te je izazvao 285 komentara, prenosi Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...