BRITANIJA NAPLAĆUJE POČETNIČKE GREŠKE: Danas rekordan broj umrlih od koronavirusa, broj zaraženih blizu 40 hiljada

Ministarstvo zdravstva Velike Britanije navedi da je danas zabilježen rekordan broj umrlih u jednom danu od početka epidemije, a riječ je o 684 žrtve. Istovremeno, zabilježeno je 4.450 novih slučajeva zaraze, dok ukupan broj zaraženih iznosi 38.168

  • Svijet

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 0

U Velikoj Britaniji su u posljednja 24 sata od zaraze koronavirusom umrle još 684 osobe, čime je ukupan broj umrlih od posljedica zaraze tim virusom u toj zemlji porastao na 3.605, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju iz Ministarstva zdravstva Velike Britanije navedeno je kako je danas zabilježen rekordan broj umrlih u jednom danu od početka epidemije, a riječ je o 684 žrtve. Istovremeno, zabilježeno je 4.450 novih slučajeva zaraze, dok ukupan broj zaraženih iznosi 38.168.

U posljednja 24 sata testirano je 11.767 osoba, dok ukupan broj testiranih u zemlji iznosi 173.874.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...